Eljegyzések
Správy o troch zásnubách v decembri 1913. Mestský radca v Revúcej Gustav (Gusztáv) Vieszt sa zasnúbil s Nelli Cseh z Revúcej. Július (Gyula) Cseh dňa 26. 12. 1913 s Nelli Trajmár, dcérou Karola (Károly) Trajmára, občana Revúcej. Obchodník Vojtech (Béla) Gémes z Rimavskej Soboty sa zasnúbil s Ilonou Havasi v decembri 1913.