Városi közgyűlés
Návrh Dr. Jána (János) Kubinyiho na udelenie čestného občianstva ministerskému predsedovi Štefanovi (Istvánovi) Tiszovi prečítal konsenior Ľudovít (Lajos) Hoznek na zasadaní mestského zastupiteľstva v Revúcej dňa 15. 12. 1913. Do mestskej kontrolnej komisie k nastávajúcim voľbám do zastupiteľských orgánov boli zvolení Dr. Karol (Károly) Vieszt a Alexander (Sándor) Gyulai.