Meghivó
Pod patronátom vznešených mužov Gemersko-malohontskej župy sa bude konať dňa 10. 1. 1914 spoločenská zábava. Hlavným organizátorom je spolok Bieleho kríža (Gömör-Kishont Vármegyei Fehér-Kereszt)