Halálozások
Správy o troch úmrtiach. Dňa 6. 12. 1913 náhle zomrela manželka župného zverolekára Dr. Adolfa Lichtscheinav Rimavskej Sobote. Vdova Alžbeta Czékus, rod. draskóci a malinai Draskóczy, manželka Štefana (István) Czékusa zomrela dňa 29. 11. 1913. Maximilián (Miksa) Hoffmann zomrel po dlhom utrpení dňa 5. 12. 1913 o pol jedenástej predobedom vo veku 75 rokov. Pohreb sa mal konať dňa 7. 12. 1913.