Vármegyénk uj főügyésze
Správa o zvolení Dr. Dezidera (Dezső) Mihalika, mešťanostu Revúcej, za hlavného župného prokurátora (vármegyei tiszti főügyész) na zasadaní župného zastupiteľstva v Rimavskej Sobote dňa 27. 12. 1913.