Tisza István Jolsva diszpolgára
Na návrh zástupcu mešťanostu v Jelšave - Andreja (András) Podhradszkeho - bol navrhnutý ministerský predseda za čestného občana mesta Jelšava. Stalo sa tak na zasadaní mestského zastupiteľstva dňa 20. 12. 1913. Ministerský predseda sa telegramom zo dňa 21. 12. 1913 poďakoval za toto ocenenie.