Klenóci vásár
Obchodná a priemyselná komora v Miskolci (HU) oznámila v januári 1914, že minister obchodu schválil mimoriadne preloženie krajinského jarmoku v Klenovci z pôvodného termínu dňa 26. 07. 1914 na deň 27. 07. 1914.