Sajógömöri vásár
Obchodná a priemyselná komora v Miskolci (HU) oznámila v januári 1914, že minister povolil mimoriadnu zmenu termínov konania dvoch jarmokov v Gemeri, a to z pôvodného termínu 15. - 16. 02. 1912 na 16. - 17. 02. 1914 a z pôvodného termínu dňa 3. - 4. 05. 1914 na 4. - 5. 05. 1914.