A vármegyei lapkiadók értekezlete
Správa o konaní rokovania vydavateľov a tlačiarov novín Gemersko-malohontskej župy v Bánréve (HU) dňa 28. 12. 1913. Zasadaniu predsedal Mikuláš (Miklós) Rábély (Rábeľ, Rábelyi) z Rimavskej Soboty. [Pozri aj SBS 5, s.12 a Potemra, M.: Bg. inorečových novín a časopisov vychádzajúcich na Slovensku do r. 1918].