Halálozások
Správa o úmrtí manželky nebohého úradného mestského lekára v Revúcej Dr. Alberta Posevitza - Adely, rod. Suchanek dňa 27. 12. 1913 v Pécsi (HU). Druhou zosnulou bola Ružena (Rózsa) Szontagh, rod. Szentiváyi, manželka Zoltána Szontagha, dcéra Arpáda Szentiványiho. Zomrela dňa 28. 12. 1913 pravdepodobne v Gemeri.