Benedek Sándor - Traum, Peter
Rozlúčkový článok pri príležitosti zrieknutia sa funkcie parlamentného poslanca za mesto Jelšava zo strany Dr. Alexandra (Sándor) Benedeka, ktorého v januári 1914 cisár vymenoval do funkcie vicepredsedu Uhorského kráľovského Správneho súdu (magyar királyi közigazgatási biróság). Autor článku kladne hodnotí jeho pôsobenie v tejto funkcii.