Bucsu
Parlamentný poslanec Strany práce za volebný obvod Jelšava - Dr. Alexander (Sándor) Benedek sa zriekol svojho mandátu, nakoľko bol cisárom vymenovaný do funkcie vicepredsedu Uhorského kráľovského správneho súdu v januári 1914. Článok obsahuje aj citáty z listu, ktorý zaslal predsedovi tejto politickej strany Samuelovi Heringovi.