Képviselőtestületi tagok választása
Aurél Kuna, hlavný slúžny predsedal v Jelšave volebnému zasadaniu mestského zastupiteľstva. Zvolení boli: Gustáv Kirchmeier ml. 154 hlasov, Ján Holéczi 149, Emil Hensch 125, Andrej Mikulás st. 125, Ján Mikulás ml. 116, Ján Jurin 115, Ján Gallo 87, Samuel Wolf 85, Dr. Samuel Terhes 84, Elemír Bódi 79, Jozef Szobonya 69, Ľudovít Kafi 61. Náhradníkmi sa stali Andrej Urbánik, Andrej Czirbesz Chlebus a Andrej Kenyeres.