Rimakokovai vásár
Obchodná a priemyselná komora v Miskolci (HU) oznámila v januári 1914 povolenie ministerstva o zmene termínu konania krajinského dobytčieho jarmoku v Kokave nad Rimavicou. Bol preložený z 5. - 6. 07. 1914 na 6. - 7. 07. 1914.