Farsangi mulatság Nagyrőczén
Oznámenie o príprave spoločenského podujatia Štátnou vyššou obchodnou školou v Revúcej dňa 1. 02. 1914. Časťou podujatia má byť aj kultúrny program, ten však nie je uvedený. Druhou časťou bude tanečná zábava.