Városok állami segélye
Prehľad o udelení štátnej finančnej výpomoci mestám na Gemeri v januári 1914. Mesto Rožňava dostalo finančnú výpomoc vo výške 14 000 korún, Rimavská Sobota 20 000 korún, Jelšava 14 000 korún, Dobšiná 11 000 korún, Revúca 11 000 korún.