Murányhosszurét új plébanosa
Po odchode kňaza Jána (János) Neumanna z rímskokatolíckej farnosti v Muránskej Dlhej Lúke bol sem rožňavským biskupom vymenovaný Ján (János) Barilla v januári 1914, ktorý predtým pôsobil v Hrachove. [Bližšie údaje pozri Schematismus.... rosnaviensis ... 1927, s. 11].