Közigazgatási áthelezés
Slúžny okresu Rožňava Gejza Kubíni (Géza Kubínyi) ml. bol preložený ako hlavný slúžny do okresu Jesenské v januári 1914. Na jeho miesto v Rožňave nastúpil v januári 1914 Ladislav (László) Ladányi.