Nyugtázás
Prehľad darcov a výška finančného príspevku, ktorým prispeli obyvatelia Jelšavy do fondu spolku Červeného kríža. Tento spolok usporiadal dňa 17. 01. 1914 kabaret spojený s tanečnou zábavou pre verejnosť.