Királyi kitüntetés
Hlavnému župnému lekárovi Gemersko-malohontskej župy Dr. Adolfovi Lichtscheinovi bolo udelené v januári 1914 vyznamenanie - titul kráľovského lekárskeho radcu. Pôsobil aj ako poradca pri Uhorských kráľovských štátnych železniciach.