Képviselő jelölés Jolsván
Po odstúpení štátneho tajomníka Alexandra (Sándora) Benedeka z postu parlamentného poslanca za volebný obvod Jelšava za Stranu práce - zvolal je predseda Samuel (Samu) Hering na 27. 01. 1914 predvolebné zhromaždenie. Bol na ňom predstavený kandidát Gejza Kubíni (Géza Kubínyi) ml. Jeho kandidatúru podporili Anton (Antal) Suszter, rímskokatolícky kanonik, Ladislav (László) Bartholomaeidesz, evanjelický a. v. konsenior zo Štítnika a hlavný župan Gejza Kubíni st. (Géza Kubínyi).