A vidéki városok államsegélye
Minister vnútra uvoľnil v januári 1914 finančné čiastky pre mestá Gemersko-malohontskej župy na rok 1914. Sú určené na rozvoj polície v Rimavskej Sobote (8000 korún), Dobšinej, Jelšave, Revúce a Rožňave po 4 000 korún.