Szolgálati érdemrend átadás
Záslužný kríž riaditeľovi Štátnej ľudovej školy v Dobšinej Jánovi (János) Ulreichovi za jeho 25-ročné pôsobenie v službách školstva odovzdal dňa 25. 01. 1914 Štefan (István) Komáromy, tajomník Hasičského zväzu Gemersko-malohontskej župy [vármegyei tüzoltó szövetség].