A jolsvai nőegylet
Správa zo slávnostného zhromaždenia jelšavského Ženského spolku, ktoré sa konalo pri príležitosti 50-výročia existencie tejto dobročinnej inštitúcie. Po otvorení rokovania predsedníčkou Czibur Emilné zhodnotil činnosť spolku jej tajomník Ján (János) Liptay. Článok obsahuje prehľad účastníkov, ktorí prispeli finančne na konto spolku.