Meghivás - Az igazgatóság
V nedeľu dňa 22. 02. 1914 sa bude konať valné zhromaždenie Ľudovej banky, účastinnej spoločnosti v Revúcej. Na programe je o. i. zhodnotenie hospodárenia v uplynulom období, rozdelenie zisku, hlásenie kontrolnej komisie.