Egyházfelügyelő beiktatás
Správa o uvedení veľkostatkára Jozefa (József) Sentivániho (aj Szentiványi, Szent-Iványi) z Behyniec do funkcie cirkevného dozorcu evanjelickej a. v. obce v Levkuške vo februári 1914. Slávnostná hostina sa konala v kaštieli oslávenca v Behynciach.