Zemplénmegye közigazgatási bizottságátol - Meczner, Gyula 1861-1918
Administratívna komisia Zemplínskej župy na svojom zasadaní dňa 13. 06. 1910 sa prostredníctvom svojho člena grófa Jozefa (József) Mailátha zaoberala témou kritiky tlače a následného súdneho sporu. Text úradného stanoviska hlavného župana Zemplínskej župy Gyulu Mecznera