Bucsu - Schäffer, Maximilián M.
Text písomnej rozlúčky železničného inžiniera Maximiliána (Miksa) M. Schäffera, ktorý ukončil v júni 1910 svoje pôsobenie v Humennom. List datovaný 20. 06. 1910 v obci Füzesabony (HU).