Személyi hirek
Správa o tom, že po dvojtýždennom pobyte grófka [Leontína] Andráši (Aladárné Andrássy) spolu so svojou vnučkou grófkou Katinkou Széchényi odcestovali z Humenného [6.07.1910]. * Ernest Lángh, sudca súdnej stolice z Banskej Bystrici prišiel aj s rodinou na dlhodobejšiu návštevu do Humenného ku príbuzným.