Kimutatás...
Podrobný účtovný prehľad o príjmoch a výdavkoch na hasičskej zábave v Humennom 3. 07. 1910. Menoslov prispievateľov a výška finančného príspevku. Menoslov odmenených hasičov a študentov. Čistý zisk zo zábavy bol 492,16 korún.