Tüzoltó mulatság
Referát o úspešnej spoločenskej zábave hasičov v Humennom 3. 07. 1910. Náčelník hasičov Július (Gyula) Édes, zástupca náčelníka je profesor Dr. Mikuláš (Miklós) Poós. Zábava sa uskutočnila v Humennom v Heinichsruhe [?]. Pri tejto príležitosti dal gróf Alexander Andráši sem zaviesť elektrický prúd, čo znásobilo úspešnosť podujatia.