Közgazdaság és közigazgatás - Gyulai, Alexander
Úvaha o vzájomných vzťahoch verejnej správy a národného hospodárstva z pera riaditeľa Uhorskej kráľ. štátnej vyššej obchodnej školy v Revúcej Alexandra (Sándor) Gyulaiho.