Kamaránk akciói
Na základe žiadosti mesta Rimavská Sobota - Obchodná a priemyselná komora v Miskolci (HU) schválila rozšírenie vianočného jarmoku v Plešivci o dobytčí jarmok. Čo sa týka úpravy stanov kominárskych majstrov - Obchodná a priemyselná komora schválila dané pripomienky.