Jótékonyság
Statkár Jozef (József) Sentiváni (aj Szentiványi, Szent-Iványi) z Behyniec daroval Evanjelickej a. v. meštianskej dievčenskej škole a Evanjelickému a. v. sirotincu v Rožňave finančný dar po 100 korún vo februári 1914.