Uj kerületek
V Gemersko-malohontskej župe zostane aj po prerozdelení v roku 1914 - 6 volebných obvodov. Zmenili sa len dve sídla obvodu: namiesto Rimavskej Seči to bude Jesenské a namiesto Kamenian Ratková. Volebné obvody budú tieto: Jesenské, Jelšava, Putnok (HU), Ratková, Rimavská Sobota a Rožňava.