Meghivó
V priestoroch železiarne v Pohorelej (Pohorella - Vasgyár) sa uskutoční valné zhromaždenie Pohronskej sporiteľne, účastinnej spoločnost (Garamvölgyi takarékpénztár, részénztársaság) dňa 15. 02. 1914.