Polgári körünk mulatsága
Meštiansky kruh v Revúcej pripravil na deň 22. 02. 1914 kultúrny program a tanečnú zábavu. Program bude konferovať Dr. Jozef (József) Roth. Obsahuje melodrámu, kuplet, hru na cimbale, monológ, maďarské ľudové piesne.