Bucsu estély
Pri príležitosti odchodu advokáta Dr. Dezidera (Dezső) Mihalika, bývalého mešťanostu Revúcej, usporiadal advokát Dr. Milan Botto rozlúčkové spoločenské podujatie dňa 14. 02. 1914. (Literatúra: Dubovský, D.: Z histórie Revúcej a ochotníckeho divadla, s. 234).