Nyugalomra helyezés
Manželka nebohého úradného mestského lekára v Revúcej Dr. Alberta Posevitza [rod. Adela Suchanek] zomrela podľa tejto správy v Szegede (HU) a 13. 02. 1914 boli jej telesné ostatky prevezené do Revúcej. V týždenníku Murányvölgye. - Roč. 4, č. 1 (4.01.1914), s. 3 bolo uvedené ako miesto jej úmrtia Pécs.