Mégis meglesz a telefon
Správa o tom, že v júli 1910 navštívil Humenné pracovník ústredného riaditeľstva pošty a telegrafie z Košíc inžinier [?] Gura. Výsledkom návštevy je rozhodnutie, že v druhej polovici augusta roku 1910 bude v Humennom zavedený telefón.