A kassai 6. hadtest a felsőzempléni hegyvidéken
Správa o tom, že bol stanovený konečný dátum krajinského vojenského cvičenia s účasťou uhorského kráľa v Zemplíne v dňoch 12.-16.09. 1910. Rozpísaný prehľad vojsk, ktoré sa zúčastnia cvičenia, informácie a prehľady.