Homonna tűzrendészete - Poós, Mikuláš
Úvodník s pera humenského profesora Dr. Mikuláša (Miklós) Poósa o protipožiarnej problematike. Úvodník je datovaný v Dánsku 9. 07. 1910. Rozvádza v ňom problematiku vhodného stavebníctva, signalizáciu, nástup požiarnikov a pod.