Bővitik a Stefánia szálodát
Správa o tom, že prebiehajú adaptačné práce v prvoptriednom hoteli Stefánia v Humennom. Nájomca Ignác Neumann avizuje rozšírenie počtu izieb o 8 ako aj celkové zmodernizovanie.