Faárverési hirdetmény - Hnát, Ján; Vojnár, Vojtech
Text pripravovanej dražby dreva z lesov bývalého urbariátu vo Vyšnej Radvani, ktorá sa uskutoční 8. 08. 1910. Vyčíslené lesné pozemky spadajúce pod obecné hospodárstvo.