Alispánunk jubileuma - Muhoray. [= Dudás, Július], 1861-1911
Životopisný profil podžupana Zemplínskej župy pri príležitosti jeho 40 ročného pracovného jubilea z pera humenského riaditeľa župnej školskej expozitúry Júliusa (Gyula) Dudása. Gyula Dókus sa narodil 15. 10. 1849 v starej zemplínskej šlachtickej rodine v Sátoraljaujhely. Jeho otec Jozef bol hlavným županom Zemplínskej župy. Gymnázia ukončil v Sátoraljaujhely a v Sárospataku r. 1869. Jeden rok bol dobrovoľníkom. Od r. 1870 praktikan súdnej stolici v Sátoraljaujhely, 1877 - druhý notár župy, 1877 - hlavný slúžny, v tom istom roku sobáš so Zsofiou Spillenberg, 1892 - notár, 1902 - podžupan. Od roku 1905 riadi Zemplínsku župu