Polgári körünk mulatsága
V kultúrnom programe, ktorý pripravil Meštiansky kruh v Revúcej vo februári 1914 vystúpili ako konferenciér Dr. Jozef (József) Roth, obvodný lekár, hrou na ľudový klarinet Juraj (György) Holéczy, učiteľ z Mokrej Lúky, monológ "Mám sa vydať?" predniesla Emília Broczko, na cimbale hral Ladislav (László) Lenkey, učiteľ Jozef (József) Zsiray z Revúcej vystúpil so samostatným literárnym číslom.