Tekintetes Szerkesztő Ur! - Remenyik, Dionýz; Gál, Samuel; Homola, Július; Simkovics, Ján
Odozva obyvateľov Revúcej Dionýza (Dénes) Remenyika, Jána (János) Simkovicsa, Júliusa (Gyula) Homolu a Samuela (Sámuel) Gála na adresu volieb parlamentného poslanca za obvod Revúca a Jelšava dňa 2. 02. 1914. List je ohlasom na list Dr. Jána Kubinyiho, obvodného notára, ktorý bol uverejnený v časopise Murányvölgye č.5.