A Nagyrőczei Népbank Tészvénytársaság közgyülése
Kladné hodnotenie hospodárenia Ľudovej banky, účastinnej spoločnosti Revúca na valnom zhromaždení, ktoré sa konalo dňa 22. 02. 1914. Koloman (Kálmán) Tóth, generálny riaditeľ, zanedlho odovzdá svoju funkciu Jozefovi (József) Miernssému. Banka mala v tomto období filiálku aj v Kameňanoch. Jej vedúcim bol Aurel (Aurél) Jerem a pracovníkom Ján (János) Vlahó.