Tanfelülyelőnk körirata
Text príhovoru novozvoleného školského inšpektora obvodu Gemersko-malohontskej župy Juraja (György) Lőrinczyho zo dňa 6. 11. 1913, ktorým sa prihovoril verejnosti. Vymenovaný bol na základe nariadenia ministerstva školstva a osvety č. 175 176.