Kedves vendégek
Správa o návšteve Humenného v auguste 1910 bývalým profesorom meštianskej školy (25 rokov pôsobenia) Ľudovíta (Lajosa) Ugrayho [ktorý sa roku 1908 sa odsťahoval z Humenného do Noveho Sadu (YU)].